Tracer Discuss the Mercury Tracer here...

Acceleration Prob

  #1  
Old 07-25-2006, 01:00 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2006
Location: United States
Posts: 1
Default

Hey guys im the nube....but I have a prob with my 97 Tracer. Over the past two weeks i've noticed that whem ever I go to accelerate, it seems to take a while for it to really pick up speed. Its almost a struggle. Also around the same time when I started it up, it began to blow out some type of exahust from the muffler, and I mean alot. Sorry I dont know crap about mechanics but I think it might be the transmition...but whet eve if you guys could throw some sugestions at me it would be apricated.
 
  #2  
Old 08-06-2006, 05:18 PM
Junior Member
Join Date: Aug 2006
Location: United States
Posts: 5
Default



what exactly is blowing out your exhaust? if its smoke you have an oil leak some where. could be a bad valve seal, bad head. also check your intake for leaks. bad injectors or bad gas?. just check the simple things first. spark plugs wires disturburtor intake injectors try a compresion check.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
george3405
Grand Marquis
4
09-15-2010 08:22 AM
95_sable_noob
Sable
1
07-22-2007 09:59 PM
raven23
Mariner
1
09-21-2006 07:59 PM
jr105
Sable
3
05-17-2006 10:07 AM
souljacker
Mountaineer
2
02-14-2006 03:37 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Acceleration Prob


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.