Mountaineer Discuss the Mercury Mountaineer here...

Car Stereo Help!

  #1  
Old 11-25-2009, 06:26 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default Car Stereo Help!

I just tried to install a new car stereo and got everything hooked up, but now the car won't start. I know it's not the battery because I had it unhooked the entire time and when I reconnected it the lights and everything work. The car just won't start. Could have to do with the car alarm? Please help!
 
  #2  
Old 11-25-2009, 06:28 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default

Forgot to say it's a 2003 Mercury Mountaineer.
 
  #3  
Old 11-26-2009, 08:07 PM
Senior Member
Join Date: Oct 2008
Location: United States
Posts: 1,361
Default

you may have to call the dealer to find out what the reset procedure is for your vehicle's alarm system. If using the fob to lock and unlock the vehicle doesn't work to give it a quick reset that is.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Twig
Mountaineer
0
06-17-2007 12:49 PM
8hondo
Audio/Visual Electronics
0
10-24-2006 05:24 PM
treddin
General Tech Help
0
03-02-2006 01:59 AM
CimoRulz
Sable
0
02-25-2006 11:47 PM
dfreise
Tracer
1
01-25-2006 10:24 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Car Stereo Help!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.