Mystique Discuss the Mercury Mystique here...

alternator trouble

  #1  
Old 11-09-2006, 06:46 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2006
Location: United States
Posts: 4
Default



I have a 96 mystique GS with a 2.0l/ 4cyl + I can't get my alternator to work. The battery gets 15v when the car runs, but it won't hold a charge. The battery holds it's charge when I charge it with a battery charger, but looses it with the car running. I checked all fuses, all grounds, and all connections + wires to the alt. battery, and starter. They are all clean + have continuity. I replaced the alt. + still have the same problem.


Does any one have a clue?


Thank you in advance.....
 
  #2  
Old 11-09-2006, 11:47 PM
Junior Member
Join Date: Jul 2006
Location: United States
Posts: 2
Default

Check your battery....sometimes when your alternator goes it may completely drain your battery so you may need to replace the battery as well.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
lugnut
Grand Marquis
4
10-24-2017 11:20 AM
2000grandmarqui
Grand Marquis
0
10-19-2008 07:56 AM
addison_ii
Grand Marquis
0
05-12-2008 01:29 PM
J0n-
Grand Marquis
8
02-17-2008 02:20 AM
lbrown
General Tech Help
0
11-09-2006 05:57 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: alternator trouble


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.