Mystique Discuss the Mercury Mystique here...

Temp Gauge problem

  #1  
Old 03-18-2010, 05:17 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default Temp Gauge problem

Hi all-I'm new here, and just had a quick question. I have a 2000 Mystique which I have owned since 2002. Recently I was driving the car and noticed that the temperature gauge was reading extremely high-just shy of the hot mark. I pulled over, shut off the car, and popped the hood. I didn't see any leaking coolant or steam, but just to be safe, I called AAA and had the car towed back to campus. I let it sit overnight, and when I went back out, I cranked it up to look for leaks or anything else out of the ordinary. When I cut the car on, the gauge still read extremely hot-I know that's impossible. Before I start playing the replace parts game, does anyone have any advice on where to go first? Bad temp sensor? Faulty wiring? Whats up?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
PB92
General Tech Help
0
10-06-2013 06:45 PM
Grand1995
Grand Marquis
2
03-17-2010 07:09 PM
petemanj
Grand Marquis
0
12-09-2006 04:49 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Temp Gauge problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.