Villager Discuss the Mercury Villager here...

Attempting to get codes on 94 Villager

  #1  
Old 03-13-2006, 07:39 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: United States
Posts: 1
Default






I cannot get the problem codes if any on my 94 Villager. I am using the jumper wire method at the diagnostic connector in the engine compartment. Disconncecting the connector, turning on key seitch, using jumper wire connecting appropriate terminals for 2 seconds, reconnecting diagnostic conncector. I DO NOT GET ANY CODES AT ALL NOT EVEN THE CODE FOR ALL IS OK. (I have checked for power at all 3 wires, the blue wire(one on the female connector that is a terminal to jump too seems not to have power. But does at the male conncector.) Could this be a relay switch problem or a ECM problem??


Any advice and help would be greatly appreciated.


Legend
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
kcapp
New Member Area
0
11-12-2011 03:37 PM
fous
Villager
0
04-07-2010 11:41 PM
Chanel63
Milan
2
06-11-2008 01:25 PM
JulieSmithXIV
Grand Marquis
0
03-24-2008 03:46 AM
AngelD
Grand Marquis
0
01-10-2006 01:22 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Attempting to get codes on 94 Villager


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.