General Tech Help Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here...

1980 Grand Marquis

  #1  
Old 02-10-2005, 01:21 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 3
Default

Hello, I have a 1980 Grand Marquis, and i have a problem. Im not getting any spark . I have replaced many parts, and my mechanic is stumped like me. Any advice is helpful. Thanks Lobato60
 
  #2  
Old 02-10-2005, 01:14 PM
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location:
Posts: 123
Default

Have you tried replacing the igintion module?
 
  #3  
Old 02-10-2005, 03:52 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 3
Default

I have replaced it, i could have gotten a bad one, could it be the computer? My mechanic gave me the numbers and i cant find one.
 
  #4  
Old 02-23-2005, 05:20 PM
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location:
Posts: 123
Default

I'd check the wires and wiring going to the igintion module very closely, see if your getting the right signals, and troubleshoot from there. If all is good then its possible you did get a bad one, but T/S the signal first.....
 
  #5  
Old 02-24-2005, 12:46 PM
Member
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 62
Default



wow check to see if your getting power


where it needs to be you should be getting a code from a scanner .


might be ignition switch.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
melmoo
MF Help & Suggestion Center
2
07-10-2008 08:00 PM
Lobato60
Grand Marquis
0
02-10-2005 01:15 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1980 Grand Marquis


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.